Hvordan foregår en behandling?

Hvis du gerne vil få afklaret hvordan jeg behandler inden du bestiller tid, kan du læse om det på den her side. Du er også velkomme til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende mail konsultation inden du beslutter dig. Det gør du ved at skrive til mig på kontakt.

Første besøg skal du bestille 90 min

Vi begynder med en samtale om hvorfor du er kommet, og hvilke forventninger du måtte have. Jeg vil stille dig nogle uddybende spørgsmål, og sammen får vi talt om alle ubalancer som du gerne vil arbejde med. Jeg opretter din journal og noterer det vigtige. Hvis du kommer for fertilitetsbehandling, vil jeg have nogle andre relevante spørgsmål inden jeg går i gang. Mine behandlingsformer er holistiske, så det er vigtigt at få detaljerne med i journalen.

Derefter kigger jeg clairvoyant på problemet for at få lidt baggrundsinformation om hvordan dine symptomer har manifesteret sig. Jeg arbejder hovedsageligt med min primære psykiske evne – klarfølelsen – som altså passer rigtig godt til fysisk behandling.

Jeg har en stærk klarfølelse og har evner til at mærke andre på egen krop. Når jeg er stillet ind på mine klienter, kan jeg mærke deres psykiske og fysiske spændinger. Når jeg registrerer en følelse eller en kropslig reaktion, får jeg også information om årsagen og hvordan jeg kan hjælpe dig videre. Ud fra den information tilretter jeg mine behandlinger til dine behov.

At fjerne støj fra kroppen skaber plads og ro til at heale.

Kroppen kan komme til at “larme” meget når vi kommer ud af fysisk og psykisk balance. Ofte har mine klienter flere symptomer når vi møder første gang. som regel er symptomerne meget generende for klienten og ofte noget som har fået bekymrende tanker i gang. Nogle symptomer har måske været til sted i mange år, andre er måske udviklet sig i den senest tid. Kroppen larmer og ikke fungerer som den skal og klienten har følelsen at noget er ud af balance, men bag ved symptomerne er der altid noget vigtigere, nemlig en eller flere årsager.

For at komme ind på det vigtige starter jeg behandlingen med at fjerne så meget støj fra kroppen som muligt. En effektiv redskab jeg har til det, er en akupunktur form som er udviklet af franske læger, som hedder posturologi.

Vores bevægelser er bevidste, men vor kropsholdning er typisk ubevidst. Posturologi er læren om alle de ubevidste informationer, hjernen modtager om øjnenes stilling i øjenhulen, bidfunktion, indre øre, led, hud, musklernes spænding, føddernes stilling; deres indbyrdes forhold og samarbejde. Alle disse informationer har betydning for, at vi er i stand til at stå op og holde balancen uden at skulle tænke over det. Det posturologiske system regulerer disse neurologiske styresystemer, som laver muskelspændingen og den stående stilling. Helt enkelt forklaret sikrer det posturologiske system, at der er den rette kommunikation mellem hjernen og kroppens forskellige muskler og nerver. Forstyrrelser i mellem den autonome nervesystem og kroppen kan ses på kroppens postur.

Jeg tester din kropsholdning på forskellig vis. Ud fra din historie, spørgsmålene og testene finder jeg ud af, hvilken del af det posturologiske system, der er udfordret.

Jeg behandler de mest overfladiske spændinger først og tester kroppen igen. De overfladiske spændinger er meget støjende så at få dem behandlet først skaber plads og ro til resten af behandling.

En holdbar behandling handler om at lytte til kroppen.

Når du kommer op på briksen, laver jeg en indledende healing hvor jeg placerer mine hænder på forskellige steder på din krop. Jeg har en stor pulje af spirituelle forbindelse at trække på, hvis du er meget sensitiv, vil du måske selv fornemme dem eller måske bare opleve det som dybt afslappende. Derefter bruger jeg informationen fra healingen og min intuition til at lave resten af behandlingen. Jeg behandler ud fra hvad jeg fornemmer din krop har behov for og er parat til. Ved at jeg lytter til kroppens parathed, får du en behandling hvor du vil opleve fremskridt som er holdbare.

Mine behandlinger er en kombination af 

Healing, zoneterapi, akupunktur, fertilitetsmassage, posturologi, dybdemassage/akupressur og samtale.

Mine behandlinger kan være ret forskellige fra gang til gang. Nogen gange kan det føles meget kraftfuldt og du mærker at din krop virkelig er på arbejde, andre gange er det mere subtile forandringer, som måske først viser sig over tid. Begge dele er lige naturlige og ønskelige og er egentlig blot et udtryk for at din krop selv bestemmer hvad den er klar til.

Hvad du selv kan gøre, er også meget vigtig.

Når vi afslutter, vil jeg fortælle om hvad jeg fornemmede under healingen, og om de billeder eller beskeder jeg har fået undervejs. Du får råde og vejleding om hvordan du skal forholde dig til behandling. 

Vi aftaler fra gang til gang hvor langt tid du har brug for mellem behandlingerne. Det kan være forskellige i forhold til hvor du er i forløbet og hvordan du tage imod behandling. 

Når jeg behandler smerter med posturologi, bruger jeg små nåle eller magnetter som bliver sidderne på øret i mellem behandlinger.

Husk at både fysisk behandling og healing er udrensende.

Efter behandling kan der godt forekomme udrensningssymptomer. Man forbinder ofte udrensning som noget fysisk med kroppen, men du kan også opleve gamle følelser som kommer til overfladen mellem vores sessioner. 

Book tid

Behandlingsmetoder jeg benytter:

  • Healing
  • Zoneterapi
  • Akupunktur
  • Fertilitetsmassage
  • Posturologi
  • Dybdemassage/Akupressur
  • Samtale