Healing af barnløshed; hvordan foregår en fertilitetshealing?

Når vi mødes fortæller du om de udfordringer, der fylder i dig, og det du ønsker hjælp til og det du gerne vil have healing til. Det kan være problemer i forbindelse til IVF behandlinger, ufrivillige aborter, følelsesmæssige påvirkninger eller stress i dit parforhold. Det kan være, at du har oplevet chok eller traumer, der giver psykiske eller fysiske udfordringer i dit liv. Healing kan også hjælpe dig med at få fornyet energi og en følelse af indre ro.

Det vil være en god ide, hvis du har forberedt nogle spørgsmål, som du ønsker svar på. Du kan også vælge at høre det, som kommer spontant i sessionen.

Under hele sessionen lytter jeg intuitivt til hvordan healingen skal foregå og jeg bruger alle de værktøjer jeg har og lader mig guide hele vejen igennem. En fertilitetshealing er en samspil af forskellige healingsmetoder.

Under healingen kan jeg komme ind på

  • Healing af dit indre barn og barndomstraumer
  • Karmisk healing (healing af tidligere liv)
  • Spirituel healing (trancehealing)
  • Engel healing
  • Epigenetisk healing
  • Kommunikation og healing fra din Spirit-baby

Under healingen kan dit kommende barn komme på besøg. Jeg kan kun komme i kontakt med de børn, der selv vælger at træde frem og de kommer i den form de gerne vil vise sig på. Det kan være meget forskelligt fra gang til gang, selvom det er det samme barn jeg taler med.

Bemærk – En fertilitetshealing er ikke en Spirit-baby kontakt session…Det tager længere tid og skal bestilles som en online session på 90 minutter. 

Når du ligger på briksen eller derhjemme og modtager healing, samarbejder jeg med den åndelig verden, din Spirit-baby og jeres guider.

Afslutningsvis taler vi om hvad du og jeg har oplevet under healingen og hvordan du har det nu. Jeg vil give dig de beskeder der er kommet ind undervejs.

Mig som healer

Jeg er uddannet reiki-, spirituel-, engel-, karmisk- og indre barn healer. Jeg kan også kommunikere med spirit børn dvs. dine kommende børn.

Jeg tror også på, at kroppen er et vigtigt redskab, som taler til os. Jeg tror på at alle fertilitetsproblemer har en årsag og en historie.

For mig er healing kærlighed fra universet. Den hjælper med til at finde ind til din og min essens om hvem vi er, vores potentiale og hvad vores vej er her i livet.

Det har stor betydning for mig, at du bliver set og mødt med nærvær og anerkendelse i vores sessioner.

Jeg møder dig i øjenhøjde, der hvor du er i livet og med stor respekt for dine grænser og din livssituation lige nu. Jeg arbejder under de etiske regler og har tavshedspligt.

Tilliden mellem dig og mig er vigtig for mig.

Book tid

Sessionen laves både fysisk i min klinik på Østerbro, telefonen eller på www.whereby.com/prohealing hvor du klikker bare på linket til vores aftalte tid.

Læs mere om online sessioner …