Spirit-baby kontakt

Vil du vide, om du har spirituelle babyer i nærheden? Kunne du tænke dig at lære hvordan du kan få forbindelse med dit fremtidige barn? Er du interesseret i at høre, hvad dit kommende barn måske ønsker eller har brug for af dig for at komme? Alt det kommer jeg ind på når vi mødes til en Spirit-baby kontakt session.

Uanset om du ønsker børn i fremtiden, er gravid nu, har oplevet spontan abort, kæmper for at blive gravid, eller ønsker at udvide din familie i fremtiden, kan du bruge Spirit baby-kontakt til klarhed, bekræftelse og helbredelse, mens du navigerer i nogle af de dybere Spørgsmål.

Hvad er en Spirit baby?

En Spirit-baby er en sjæle, der har haft tidligere liv, som er klar til at blive genfødt og starte et nyt liv. De har ofte karmiske forbindelser til de mennesker, der skal tage sig af dem i deres nye liv. Det er ikke altid forældrene, der har den forbindelse – nogle gange bliver en Spirit-baby født ind i en familie, hvor der er karmiske forbindelser til bedsteforældrene, søskende eller andre familiemedlemer.

Disse karmiske forbindelser med spirit børn er bygget op af en fælles historie imellem os og dem. Du har måske i dit tidligere liv hjulpet din Spirit-baby, og nu kommer den til dig for at hjælpe dig og for at gengælde din venlighed. Det er også muligt, at I har mistet hinanden i et andet liv, og nu vil han/hun kommer tilbage som dit barn for at forsætte jeres rejse sammen. Historier kan være forskellige, men fælles for dem er, at der er en udvikling og læring, som I har valgt at opleve sammen i dette liv.

Det er helt naturligt for dig, at forbinde dig til dit fremtidige barn. Barnets energi er allerede til stede selv om det ikke er fysisk manifesteret endnu. Alt er bare energi. Vores fysiske krop, tanker, følelser, overbevisninger og intentioner, og alt omkring os er energi. Energi er det vi er. Kommunikation med dit fremtidig barn handler om at være åben til den forbindelse og kommunikation som allerede er til stede imellem jer.

Til dig som har mistet barnet før, under eller kort efter fødslen.

At vente et barn og at blive forældre er en af de største omvæltninger og oplevelser i ens liv.

Men nogle gravide og kommende forældre når ikke til at opleve den største glæde. De mister barnet før, under eller kort efter fødslen. De kvinder, par og familier, der oplever dette, er ramt både i det akutte forløb, i den sorgproces, der følger og ofte også under ny graviditet.

Mange af de par, som oplever spædbarnsdød, forsøger at blive gravide igen umiddelbart efter tabet af deres første barn, men det bliver en graviditet præget af usikkerhed, angst og svære tanker og en igangværende sorgproces, som strækker sig ind i graviditets- og barselsperioden med det nye barn.

Den gravide kan have vanskeligheder ved at knytte sig følelsesmæssig til barnet under graviditeten af angst for at miste igen. Hvis kvinden ikke knytter sig følelsesmæssigt til barnet inden fødslen, kan det have store konsekvenser i den tidlige relationsdannelse mellem mor og barn efter fødsel. Kvinden kan også opleve bekymring om at glemme det barn, hun mistede, når et nyt barn ventes eller fødes.

Som healer oplever jeg at de børn vi har mistet altid står til rådighed for at hjælpe deres forældre i deres sorg. Uanset om det er hjælp til at give slip eller for at kommunikere at de kommer igen senere, er det en stor trøst til dem som har mistet et barn. Mange af de spirit børn jeg arbejder med har en forklaring på hvorfor de måtte “smutte” igen og de har fortalt lidt om hvad de skal bruges tiden til inden de kommer igen. Der kan være opgaver og udvikling som skal være på plads på begge side, hos forældrene og barnet.

Hvad kan en Spirit-baby kontakt hjælpe dig med?

 • Forny håb og optimism i dit fertilitetsforløb.
 • Frigøre blokeringer som står i vejen for graviditet.
 • Bevidstgøre for dit fremtidig barns tilstedeværelse.
 • Afklare eventuelle behov dit barn har fra dig.
 • Reducere angst og tanker om hvis det lykkes at blive gravid.
 • Åbne op for kommunikation imellem dig og dit fremtidige barn.
 • Forløse karmiske traumer hos dig og barnet.

Hvordan foregår en Spirit-baby kontakt?

Spirit-baby kontakt foregår ved, at jeg først stiller mig ind på dig og derefter på din Spirit-baby, som er koblet op til dit energisystem. Når jeg får en god kontakt til barnet, formidler jeg det jeg ser, hører, føler og oplever, til dig. Du har mulighed for at stille spørgsmål. Det kan også være at din Spirit-baby ønsker at sige noget til dig.

I forbindelse med sessionen healer jeg også på dig og evt på barnet, hvis de ønsker det. Min erfaring er, at mange vil gerne have hjælp til karmisk healing dvs. healing på et tidligere liv, som holder dem tilbage i at starte på et nyt liv. Nogle gange er der også karmiske temaer med deres fremtidige søskende, de vil have hjælp til.

Når jeg healer dit fremtidig barn eller børn, overholder jeg den samme etik og regler som med en levende klient, og jeg skal have deres samtykke for at arbejde med deres energisystem. Selv om jeg kalder sjælene “baby” eller “børn”, så er de ikke børn i deres verden. De taler ofte til mig som voksne og har lige så meget gang i deres udvikling som vi selv har her på jorden. Andre gange viser de sig som den person de var i et tidligere liv, eller som de så ud den gang I harvde en relation.

En Spirit-baby sitting fungerer bedst som en online session.

En online session varer i ca. 90 min. og forløber på følgende måde…

Når du har en tid behøver du ikke møde op på min adresse, men i stedet skal du klikke på https://whereby.com/vanessahudson i din webbrowser. Aftalen foregår online over en sikker, krypteret forbindelse. Du skal først besøg mit online rum når vi har vores aftale. Så sidder jeg klar. Sessionen forgår på det samme måde som i klinikken.

 • Vi mødes i mit online rum.
 • Vi begynder med en samtale om, hvorfor du gerne vil have en Spirit-baby session og hvilke forventninger du måtte have. Derefter stiller jeg ind på dig og din spirit-baby. Jeg fortæller hvad jeg ser, hører og føler til dig. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
 • Hvis du skal heales, lægger du dig ned f.eks på sofaen eller sengen, mens jeg sender healing. Hvis healingen tager længere tid end det vi har til rådighed eller det kræver flere healinger, kan vi aftale en anden tid til det.
 • Vi mødes i mit online rum efter healingen. Vi tager en kort snak, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få afklaring i forhold til eventuelle oplevelser under healingen. Jeg fortæller dig hvad jeg har arbejdet med og fornemmet under healingen.
Book tid

Jeg yder mit bedste for at få glade og tilfredse klienter. Læs deres anbefaling her…

“Jeg har lige haft en online Spirit-baby session. Det var simpelthed en helt fantastisk oplevelse som kan varmt anbefales”

Ida

“Jeg ville bare takke dig så meget for vores vidunderlige session. Et par uger efter vores session blev jeg gravid og venter snart en lille pige. Jeg tænkte bare, at du gerne ville høre de gode nyheder”

Marie

“Efter at have talt og mødt dig besluttede vi at prøve IVF. Og vi er nu i vores tredje trimester med 2 små piger!!! Ville bare fortælle dig det og tak.”

Sara

“Vanessa insisted from our first session that I had two spirit babies that were adament about coming together. She encouraged me to not only connect with one child, but two. There is a history of twins on my mothers side of the family, so even though it was not what I expected, it made some sense to me. Sure enough I am expecting twin boys who have their reasons for wanting to be twins. I have enjoyed our communication and their stories. Not only do I feel that Vanessa helped me to manifest my pregnancy by opening my heart to more than one child in the same pregnancy, but have also given me an understanding of the bond these two children have and how they will be able to support their relationship in the future. I had been trying to get pregnant on and off for nearly 2 years and found it a pleasant suprise to get a positive pregnancy test after only a few spirit baby sessions. I did nothing else apart from this and am convinced that it speeded things up.” 

Alice

“Var hos Vanessa for at blive afhjulpet en ret omfattende og længerevarende graviditets kvalme. Har kun superlativer til at beskrive hendes person og evner. Vanessa er en petit kvinde men stærkere end en murearbejdesmand. Er der ting der skal løsnes op, kan det mærkes. Hun kunne i øvrigt fornemme kønnet på mit lille spirende frø og fortalte mig nogle ting som gik lige i hjertet”.

Mia Zen, Graviditetskvalme og spiritbaby kommunikation