Fertilitetshealing

Få hjælp til barnløshed med fertilitetshealing og Spirit-barn kontakt

Mange kvinder kommer til mig efter at have taget en meget praktisk tilgang til fertilitet. De har set de rigtige læger, fået de rigtige undersøgelser, taget de rigtige kosttilskud og meget mere!

Vi har lært, at hvis vi tager de rigtige handlinger, får vi de rigtige resultater. Men for mange kvinder, jeg arbejder med, virker denne meget foreskrevne handlingsorienterede tilgang ikke til at skabe deres drømmefamilie.

Igennem min rejse som behandler har jeg set, at der er denne enorme manglende brik, som ikke bliver behandlet. Der er disse mindre konkrete aspekter af os – følelsesmæssige, mentale og spirituelle i naturen – som, hvis de ikke behandles og gennemarbejdes under denne rejse, faktisk kan holde os fra de praktiske trin, der producerer de resultater, vi ønsker. Det er den manglende brik.

En holistisk tilgang til din fertilitet

Det er derfor, jeg tilbyder en mere afbalanceret og holistisk tilgang, der inkluderer både handlingsorienterede trin og evnen til at vende blikket indad for at opdage, hvad der kunne blokere for din evne til at blive gravid.

Når vi kommer hen til det sted i os selv, hvor vi har en unik mulighed for at lære os selv at kende på et dybere plan, og samtidig tager os tid og plads til at identificere og arbejde med de ofte ubevidste mønstre, der hæmmer vækst, kan mirakuløse ting ske! Det er ved at integrere ​​de handlingsorienterede trin og vende indad, at vi kan blive hele, og det er her, vi virkelig er i stand til at se de rigtige trin som vi skal tage.

Derfor har jeg uddannet mig inden for healing og personlige udvikling som nu er en integreret del i mine fertilitetsbehandlinger.

Som healer kombinerer jeg forskellige healingsformer i fertilitetshealing.

Her er en oversigt af de healingsformer jeg arbejder med. Jeg har uddannelser, løbende supervision og personlig udvikling i de følgende …

Spirit-baby kontakt og healing

Jeg kan hjælpe dig med fertilitetsproblemer igennem healing, herunder at lære at kommikere med dit fremtidige barn. Som clairvoyant medium med mange års erfaring med fertilitet, har jeg let ved at kommunikere med barnet inden graviditeten. Healingsformen er inspireret af det amerikanske medium Walter Makichen og hans bog “Spirit Babies – How to communicate with the child you are meant to have”.

Vores børn er allerede til stede og er hos os inden befrugtningen og jeg oplever en stor vilje fra deres side at kommunikere med deres kommende forældre.

Mine klienter fortæller at Spirit-baby kontakt og healing er en utrolig nærværende og rørende oplevelse. Mange fortæller mig, at de mærker et fornyet håb og energi for deres fertilitets-forløb når de har kommunikeret med deres fremtidige barn.

I healing kan jeg kommunikere med barnet og støtte dig i hvordan du selv kommunikerer med dit fremtidige barn. Spirit-baby kontakt sessioner kan bookes som en selvstændig session her…

Healing af dit indre barn

Healing tager sit udgangspunkt i, de uhensigtsmæssige fysiske/psykiske oplevelser, du har haft enten før fødsel, børneårene og teenageårene.

Jeg mærker ind på nogle af de ubearbejdede følelser, du har stået med som barn. Det er ofte disse følelser, du stadig ufrivilligt fanges af i dit voksenliv, og som får dig til at handle anderledes, end du ønsker. Overlevelsesmekanismerne følger dig op igennem livet, og nogle af de strategier, du udvikler for at undgå at komme i kontakt med de svære følelser kan f.eks. være en evig higen efter anerkendelse, konstant travlhed, overspisning og sukkertrang. Jeg healer de situationer som ligger bagved disse følelser og handlingsmønster.

Healing af dit indre barn er en dyb healing og der skal forventes en form for udrensning som kan være både fysisk og psykisk.

Spirituel healing

Er en semi-trance healingsform, hvor jeg kommer i en dybere meditativ healingstilstand. På denne måde bliver healingen endnu mere forbundet til den åndelige healingsenergi og mindre påvirket af mig. Spirituel healing er inspireret af den healing som praktiseres i spiritistkirkerne i England.

Reiki healing

Er en healingsform der ikke bygger på en religion, men tanken om en universel livsenergi der er tilstede i alt. Med reiki kan jeg sende fjernhealing og heale tilbage og frem i tiden. Jeg kan også lave en situations healing på en bestemt begivenhed og tidspunkt f.eks. ved ægoplægning.

Karmisk healing

Har været en af de mere omfattende og længere healings uddannelser jeg har taget. Med denne healingsform kigger vi på karmiske traumer og gamle energi bindinger du har fra tidligere liv. Det er en meget kraftfuld og virkningsfuld healingsform der har hjulpet mange af mine klienter til at forløse tanker og følelser som blokerer en graviditet. Jeg kigger altid karmisk på dig hvis du har uforklarlig barnløshed.

Epigenetisk healing

Bruce Lipton er cellebiolog og har forsket i epigenetik i mere end 20 år. Hans forskning viser, at vores gener og dna ikke styrer vores liv og helbred, men at vores dna bliver styret af signaler uden for cellen, altså af det indre miljø vi skaber i vores krop; herunder vores positive og negative tanker. Vi er altså ikke et offer for vores gener.

Bruce Lipton mener, at placeboeffekten er et vidnesbyrd på kroppens og sindets helbredelse. Studier har vist, at vores opfattelser påvirker vores adfærd og krop – uafhængigt af om opfattelsen er sand eller usand. Men hvorfor tænker vi så ikke bare positivt? Hvad er det der forhindrer os i at skabe et miljø, der udelukkende er sundt for vores celler? Vi kan med vores bevidste sind tænke alle de positive tanker, som vi vil, men det ubevidste sind har enorm magt. Det er kroppens harddisk, som kan programmeres og indeholder vores livs oplevelser. Epigenetisk healing arbejder med den ubevidste sind og alt det som forhindrer dig i at skabe det rigtige miljø til dine celler.

Læse mere om hvordan en healing foregår …

Book tid

“Mærker du stress under et fertilitetsforløb?”

“Fælles for en stor del af dem jeg healer er, at de starter med at komme, fordi de mærker stress i kroppen, er sprængfyldt med tankemylder, sover rigtig dårligt eller har uforklarlige smerter. 

Healing hjælper kroppen med at frigive stresshormoner på en naturlig og afslappende måde.”