Vanessa Hudson

Jeg er uddannet zoneterapeut, healer og kropsterapeut.

Jeg har i de seneste år arbejdet med posturologi og terapiforhindringer og traumabehandling, som er viden om alt som kan blokere kroppen i at tage imod behandling. Jeg har gode resultater med klienter som aldrig har haft gode erfaringer med behandling tidligere. 

Jeg behandler meget bredt og har uddannelser, kurser eller supervision inde for de fleste ting som klienter kommer med. Jeg har over 15 års erfaring som behandler og underviser og uddanner mig løbende i både danmark og udlandet. Du er velkommen til at læse mit CV her.

I mange år har jeg været en del af Falck Healthcare’s tværfaglig behandler team.

En af mine specialer er fertilitet og graviditet. Jeg har hjulpet mange kvinder i klinikken med fertilitetsproblemer og graviditetsgener. Jeg er uddannet som healingsterapeut og kan derfor arbejde med fertilitet og den udfødte barn på et andet plan end blot zoneterapi og akupunktur. Læs mere om fertilitetshealing her. Inspiration hentes fra healer og clairvoyanter i verden som arbejder med spirit børn, mine healings uddannelser hos Marzcia Techau og mine egen healings træning.

Jeg er en meget efterspurgte zoneterapeut inde for kæbe og nakkeproblemer, som også er en led i min fertilitetsbehandling.

Siden jeg var barn, har det været naturligt for mig at sanse andre mennesker på et høj niveau. Det er først senere i livet, efter jeg begyndte at arbejde som terapeut, at jeg opdagede at jeg kunne bruge det til at hjælpe andre – og jeg elsker at arbejde sådan. Som fysisk behandler med clairvoyante evner har jeg udviklet en klar følelse der gør mig i stand til at mærke og forstå dig og din krop. Jeg kan også “høre” og “se” din krop og energisystem og kan fornemme hvordan du kan få det bedre. At være sensitiv og åben er både fantastisk dejligt, men har også sine udfordringer. Derfor vil jeg hjælpe andre at finde balance i at være særligt sensitiv. 

Når jeg arbejder, er jeg 100 % fokuseret på dig. Jeg er i stand til at registrere og give dig meget specifik information om dig, dine blokeringer og årsagen til dem. Som meget fintfølende har jeg evne til at møde dig hurtigt hvor du er i dit liv og hjælper dig derfra. Tillad er vigtig hvis behandling skal lykkes, og der lægges vægt på at min formidling giver mening og er brugbart for dig. Det skal ikke være “mystisk” at komme hos mig. 

Du vil opleve mig som empatisk, resultatorienteret og målrettet. Jeg arbejder for at fjerne kroppens støj fra første behandling. Jeg arbejder holistisk, uden at miste fokus på hvad du har søgt hjælp til. 

Kontakt klinikken for yderligere info

Tlf: 60197252

E-mail: kontakt@vanessahudson.dk

Behandlinger

  • Zoneterapi
  • Healing
  • Akupressur
  • Posturologi

Jeg er RAB godkendt

Jeg er registeret alternativ behandler.

RAB står for Registeret Alternativ Behandler. Dette sikrer dig at behandler er veluddannet, og at din behandler kontinuerligt holder sig opdateret med ny viden.

Jeg er medlem af Zoneconnection Terapeutforening. ZCT er en faglig sammenslutning, der sikrer, at du får en kvalificeret zoneterapeut. For at opnå medlemskab hos denne forening kræves det, at man er RAB-registeret.