Klinik på Stevns

Velkommen til min klinik på Stevns.

Jeg har haft klinik i København i 15 år, og nu behandler jeg også hvor jeg bor –  på Stevns. Klinikken ligger i de rolige og smukke omgivelser som Stevns naturen byder på. Her får du en tid med nærvær og fordybelser af det du kommer med.

Jeg er RAB godkendt zoneterapeut, posturolog, massør, healer og akupressur behandler.

I klinikken har jeg primært 3 behandlings område –  Smerte, Stress og Fertilitet.

Book tid

Jeg yder mit bedste for at få glade og tilfredse klienter på Stevns. Læs deres anbefaling her:

Fantastisk nærvær får du her 🙏 Vanessa har hjulpet mig med at blive fri af mine gentagne blærebetændelser, og hjulpet mig med at finde min vej arbejdsmæssigt. Jeg er dig evigt taknemmelig 🙏

Sacha Danielsen

Jeg kan på det varmeste anbefale Vanessa og Prohealing. Vanessa er en fantastisk dygtig behandler og har en kæmpe indsigt i kroppen, sindet og desuden en stor viden om ernæring. Jeg har oplevet store forandringer i mit helbred, efter få gange i hendes klinik. Hun har bl.a. kureret mig for kroniske maveproblemer, hvor min læge ikke kunne hjælpe. Tak til Vanessa.

Sidse Hedegren Jensen

Vanessa er så dygtig, og udretter mirakler. Jeg lå nede i grøften og var ved at drukne, efter et besøg skinner solen igen

Torben Rosenkilde

I septemer 2014 blev jeg alvorligt ramt af stress, på daværende tidspunkt arbejdede jeg som privatrådgiver i en bank. Jeg kunne pludselig ikke mærke noget i hele min venstre side, havde synsforstyrrelser, kæbespændinger og gentagne migræneanfald. Jeg startede behandling op ved Vanessa, selvom jeg var skeptisk og havde svært ved at tro, at noget kunne ændre min tilstand – var meget utålmodig!

Efter få behandlinger var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Vanessa havde magiske evner og jeg fik det langsomt bedre og bedre, og samtidig hjalp hun mig til at påvirke min egen sundhed og til indirekte at træffe nogle vigtige valg. I dag er jeg mere eller mindre stressfri, men går fortsat ved Vanessa, fordi jeg simpelthen ikke kan undvære hende og har lært at prioritere mig selv og lytte til kroppen. Vil til hver en tid anbefale Vanessa, hun formår virkelig at skabe en ro og arbejde med hele kroppen – hun kan skabe mirakler. Tak for dig!

Kamilla Holst

Gennem det sidste halve år har jeg med jævne mellemrum fået behandlinger hos Vanessa.
Hver eneste gang er jeg gået derfra med fornyet ro, balance og et enormt velvære i krop og sjæl.
I skrivende stund er jeg 9 + 0 og er overbevist om at Vanessa’s behandlinger er direkte medvirkende til at min graviditet er lykkes.
Alle burde uanset årsag unde sig selv at blive behandlet hos Vanessa og jeg giver hende hermed mine varmeste anbefalinger

Stine Bo