Behandling af hovedpine og migræne

Der kan være flere faktorer der spiller ind, når en person har hovedpine eller migræne

  • Skævheder i kroppen og kæbeproblemer
  • Stress og psykisk pres
  • Nervesmerter
  • Hormonelle ubalancer
  • Fordøjelsesproblemer og fødevareintolerance

Det er vigtigt, at have en forståelse for, det der sker i kroppen, ved de forskellige typer hovedpine og migræne, for at finde den mest effektive behandling. Effektiv behandling af hovedpine og migræne med posturologi har hjulpet rigtig mange af mine klienter.

Jeg arbejder med flere behandlingsmetoder som er effektive til at behandle årsagen til hovedpine og migræne. Skævheder i kroppen og kæbeproblemer. Effektiv behandling af hovedpine og migræne med posturologi

  • Hvis stress og psykisk pres er årsagen til hovedpine/migræne er det psykosomatisk. Jeg arbejder med en healingsmetode som hjælper nervesystemet med at komme i balance igen.
  • Hovedpine omkring menstruation, overgangsalder og graviditet skyldes hormonelle ubalancer. Som fertilitetsbehandler, hjælper jeg kvinder med at genskabe balance i hormonerne – og slippe fri af symptomkaos og få velvære i kroppen igen.
  • Fordøjelsesproblemer /fødevare sensitivitet kan være forbundet med hovedpine og migræne. Tarmvæggen kan være gennemtrængelig for svamp, ubearbejdet føde og affaldsstoffer og det kan føre fødevareintolerancer med sig. Med den rigtige kost og zoneterapi, er kroppen i stand til at udrense og genopbygge tarmvæggen igen.

80% af alle smerter i bevægeapperatet dvs; hoved, nakke, ryg, bækken og ben, stammer fra en skæv kropsholdning, også kaldt et posturologisk problem.

Jeg er uddannet og trænet posturolog hos Godthjælp Institute. Jeg kan hurtig se og vurdere, om du kan stå afslappet og oprejst uden at være skæv. Over halvdelen af os står nemlig skævt. Muskulære skævheder i kropsholdningen kan føre til smerter i kroppen og kan udvikle sig til ondt i hovedet. Hovedpine og migræne er tilstande der ofte har en posturologisk årsag, dvs, skævheder i kroppen. Kropsholdningen opretholdes af de tonisk muskler. Hverken motion, massage eller vilje kan regulere de toniske muskler, da de er styret af det parasympatiske nervesystem.

Ved posturologisk behandling kan man reducere eller eliminere årsagen til skævhederne i kroppen.

En posturologisk behandling

For at rette op på skævheder i kroppen bruger jeg bl.a. øreakupunktur. For at finde de relevante punkter på øret læser jeg din puls. Punkterne behandles med permanåle eller små magneter. En permanål stikkes ca 1 mm ind i øret og bliver siddende i en uges tid.

Ud over at få nåle i øret, skal du måske have justeret briller eller have kigget på dine tænder hos tandlægen.

Du skal måske også aflære nogle uvaner og lave forskellige øvelser derhjemme, som vil gavne din kropsholdning. Det kan være øjenøvelser eller afspændingsøvelser for kæben. Læs mere om behandling af kæbeproblemer…

Hvad kan behandles med posturologi? Læs mere om posturologi og behandling af smerte…

Hvor mange gange?

De fleste oplever en forbedring efter 3-5 behandlinger med 1-2 uges mellemrum.

Book tid

I min klinik har jeg igennem de sidste mange år hjulpet klienter med genstridige hovedpiner og migræner. Derfor kan jeg højest sandsynligt også hjælpe dig.

Jeg tilbyder en gratis mail konsultation inden du bestiller tid. Skriv til mig her…