Terapiforhindringer

Hvad er en terapiforhindring?

Terapi-forhindringer er et begreb inden for auriculorterapi til at beskrive alt der forhindrer kroppen at tage imod behandling og blokerer kroppens healingsproces. Terapiforhindringer er også problematiske i andre typer behandlinger hvor kroppen skal tage imod, også i konventionel behandling. Efter min mening er terapiforhindringer en af de hyppigste årsage til fertilitetsproblemer. 

I tankefeltterapi har man et andet begreb der kaldes reversering. Det har meget til fælles med terapi-forhindringer, men er enkelt beskrevet som en tilstand hvor kommunikationen i kroppen løber modsat og er altså meget specifik rettet på kroppens meridiansystem (energibaner), som kan betragtes som bindeleddet mellem chakraniveauet og kroppens nervesystem.

Herunder findes en liste over mulige terapiforhindringer, som kan stå i vejen for en vellykket behandling:​

 • Forstyrrelser i bidefunktionen og kæbeproblemer
 • Intolerancer og allergier
 • Mekaniske traumer, fx diskusprolapser, ulykker mv.
 • Fodstilling, såsom platfodhed, hammertå, hælsporer mv.
 • Medicin og forkert brug af kosttilskud,
 • Øjenforstyrrelser: skelen, uens øjenstyrke, forkerte briller, glidende overgang
 • Arvævsdannelse efter operationer, herunder kejsersnit
 • Ryglidelser, fx scolioser og Scheurmann
 • Skjulte betændelser i tænder, slimhinder, muskler, tarm
 • Bækkenforstyrelser
 • Nakkeproblemer
 • Energitoksiner
 • Fremmedlegemer: hormon spiral, bøjler og bideskinne
 • Stress og angst
 • Ægoplægning og medicin i forbindelse med fertilitetsbehandling!

Hvordan behandler jeg dem?

Jeg tester for terapiforhindringer første gang du kommer. Jeg benytter os af at teste med VAS pulsdiagnose, posturologi, auriculorterapi og tankefeltterapi, som er meget dybdegående behandlingsformer og har neutrale testmetoder. Naturligvis har jeg også min intuition med og benytter healing til at heale op på så mange tråd som muligt.

Erfaringer viser at en terapiforhindring ofte består af flere dele som skal forløses for at give en holdbar effekt. Det er individuelt hvordan den enkelte arbejder med sig selv og der kan opstå andre lag senere i forløbet som jeg igen tester for og behandler løbende. 

Der kan også opstå helt nye terapiforhindringer senere i forløbet. Der er fx mange kvinder i fertilitetsbehandling som bliver blokeret ved ægudtagning eller at starte på hormoner. Det er rigtig ærgeligt når kvinder bruger tid og resourser på at bygge sig selv op til fertilitetsbehandling bare for at kroppen låser sig under forløbet og stress er en stor faktor som kan stå i vejen for graviditet. Derfor tester jeg dig for terapiforhindringer hver gang du kommer. 

Behandlingen går bedre igennem og holder længere

Har du prøvet et behandlingsforløb hvor det gik i stå, eller dine symptomer vendte tilbage? Så er det måske en terapiforhindring der har stået i vejen. Jeg hører ofte fra nye klienter som tidligere har prøvet fx akupunktur, men synes ikke det hjalp. Så kontakter de mig for at høre om zoneterapi som et alternativ, måske fordi det har hørt at det er bedre. Her er det vigtigt at forstå at det er ikke behandlingsformen som er så afgørende, men hvem du har som behandler, og om de kan “læse” dig. Hvad en behandler laver og fortæller dig, skal give mening for dig hele vejen igennem. Det må ikke bestå af nogle mystiske målinger som behandleren kun selv kan se og mærke. Det er dig som gør arbejdet. Jeg som healer er bare en facilitator til at vække kroppens enormt healings potentiale.

Kroppens intelligens skal respekteres

Når kroppen er blokeret, vil der på forskellige tidspunkter opstå en parathed for at få noget af det forløst. Alt fokus er på den blokering som banker på; og kroppen er ikke rigtig i stand til at arbejde med andet inden den er forløst. Det er lige præcis i det øjeblik at man kan flytte meget i en behandlingsforløb.

Det er kroppen selv som bestemmer hvad den vil arbejde med – og ikke mig. Med at respektere kroppens signaler og behandle lige præcis det kroppen fortæller, på den rigtige tidspunkt, giver en meget effektiv behandling hvor du vil rykke dig hver gang. Med at teste og løse terapiforhindringer før selve terapien går i gang, højner det udbyttet af behandlinger markant.

Book tid