Vision

Hos PROHEALING arbejder jeg efter en ny sundhedsforståelse. Jeg ser mennesket fungere som en helhed, hvor alle deres processer og planer er forbundet. Det er en holistisk tilgang til sundhed og helbredelse. Jeg holder fokus på behandling af årsag til sygdom i stedet for symptombehandling.

Uanset sygdom er vi alle sammen udstyret med et overordnet og styrende princip til selvhelbredelse – hvis der altså skabes mulighed for det. At blive mødt af en behandler med den tankegang gør det muligt at åbne op for en indre healingsproces.

Men en holistisk indstilling kan ikke stå alene, og derfor jeg har en stor pulje af erfaring via uddannelser, arbejde og personlige udvikling. Hos mig vil du få en effektiv og individuel behandling med kærlig omtanke.

Hvem er mine klienter?

Folk kommer til mig med mange forskellige ting. Det være sig fysiske, følelsesmæssige og spirituelle problemer med alt fra kroniske tilstande, kræft og barnløshed, men også de sjælelige. Der kommer især mange særligt sensitive unge og voksne som har behov for at blive set på på de lidt mere finere planer, både følelsesmæssigt og energimæssigt. Følsomhed som har udviklet sig til stress, angst, udbrændthed samt andre psykiske og fysiske problemer, er noget jeg hjælper mange med.

Kroppen er fuldstændig udstyret til at helbrede sig selv, uanset sygdom. Det unikke ligger i evne til at arbejde på tværs af de mange forskellige teknikker jeg behersker. Gode resultater kommer af at udføre den rigtige behandling på det rigtige tidspunkt. Behandling er tilpasset til dit behov og tempo med respekt for kroppens indre navigator og intelligens.

Du kan være sikker på at du vil blive rummet og mødt lige netop der hvor du er, når du begynder et forløb hos mig. Det er min vision at dele en hel ny sundhedsforståelse med dig – uanset om det er som klient i et behandlingsforløb, eller om du kommer som kursist på reiki kurser.