Kontakt

København

Fra 1 juni finder du mig på min ny klinik.

På en lille sidegade ved søerne , ligger Lundingsgade 10. En skøn lille oase, lige midt i København, godt gemt fra det pulserende liv ude i byen. Klinikken er smukt indrettet og lyst med udsigt ud til en stille gårdhave. Jeg glæder mig til at møde dig i den nye sted, hvor du bliver mødt af en omfavnende stilhed, som du kan trygt læne dig tilbage, mens jeg arbejder med din energisystem.

Det er perfekt beliggenhed med søerne lige uden for døren og i gå-afstand til metro, busser og s-tog.

Stevns
Råbyvej 31 – 4672 Klippinge

Jeg har også klinik på Stevns. Klinik ligger i forbindelse med Gjorslev Gods i meget skønne og landlige omgivelser. Det tager kun 1 time fra København i bilen.

Hvis du ikke har travlt, så er Stevns “natur healing” i sig selv. Jeg bor lige ved en meget stille skov hvor du kan få lov til at gå helt alene. Der er også masse af kyst, klipper og strand i nærheden.

Tlf.: 60 19 72 52
kontakt (a) vanessahudson.dk

Cvr-nr.: 32923615