Anbefalinger

Peter og Hanna Lund

“Jeg er ufattelig glad for at vi valgte Vanessa i sin tid og ville have ønsket vi havde gjort det noget før. Hun har været en nøgleperson i vores fertilitetbehandling. Hun har været meget engageret og empatisk og vi fik en dejlig datter ud af det.”

Stine Bo, 42 år, Performance & Change Expert

Gennem det sidste halve år har jeg med jævne mellemrum fået behandlinger hos Vanessa.
Hver eneste gang er jeg gået derfra med fornyet ro, balance og et enormt velvære i krop og sjæl.
I skrivende stund er jeg 9 + 0 og er overbevist om at Vanessa’s behandlinger er direkte medvirkende til at min graviditet er lykkes.
Alle burde uanset årsag unde sig selv at blive behandlet hos Vanessa og jeg giver hende hermed mine varmeste anbefalinger

Tenna Holm, 34 år, sygeplejeske

Det var en ualmindelig skøn massage jeg fik i går og jeg kan mærke at det gjorde mig godt. Du har fået min krop helt ned på jorden og til at slappe af igen. Grundet sygdom har jeg de sidste par år haft svært ved at finde ro i min krop og især ved sengetid….. Men i går har jeg bare faldet i søvn og søvet som en baby. Det har været fantastisk. Jeg kan kun anbefale at prøve Vanessa’s behandling, det vil ændre dit indre og skabe en balance.

Carsten Fentz, 56 år, Musikunderviser

Zoneterapi, massage og akupunktur havde jeg prøvet før, men det Vanessa laver er noget helt særligt. Nu har jeg ikke længere tinnitus og migræne, men det er efter jeg startede hos hende. Andre kunne ikke hjælpe mig. Man føler sig i trygge hænder og jeg kan på det varmeste anbefale hende. Hun er den bedste behandler jeg har prøvet. 

Karla Bella, 43 år, Fotograf og illustrator

I really thought my time was up being 43 and having no luck with 9 fertility treatments. I had used our savings and only had the money for one last try and that’s when I contacted you to see if you could make a difference to the situation.

I managed to get 3 treatments from you before starting IVF for the last time. I continued thoughout fertility treatment because I experienced a great help from you with my anxiety and stress. I felt heard, seen and experienced a wonderful feeling every single time I’ve been to your clinic. That has just kept me calm all the way through my fertility treatment.

Most of all, you made me feel that getting pregant was possible for me (something that fertility doctors didn’t share with you.)

I have no words to explain how happy and grateful I am being able to get a positive pregnancy test at 43, nearly 44! You really have made a great difference in my life. I can’t believe that I am actually going to be a mother in 7 months time.  A dream come true! Thankyou for all your help for making this possible for me. 

Annemarie Richards , 37 år, animator

Jeg kommer altid tilbage til dig, og selv om jeg arbejder med mig selv på mange led, så er det din behandling som er holdepunkt. Du er virkelig en dygtig behandler Vanessa og jeg er glad for jeg fandt dig. 

Martin Dam, 33 år, Kok

Jeg kan på det varmeste anbefale Vanessa. Hendes fantastiske personlighed, venlighed og positive energi som stråler ud over det hele. Hendes måde at lave healing er så beroligende og energi givende. Smerter i kæben er væk – helt utroligt.

Rikke Helm, 48 år, Butikschef

Efter i noget tid at have haft dig i baghovedet, bestilte jeg en tid til zoneterapi. Det fortrød jeg bestemt ikke. Jeg har fået zoneterapi af en anden zoneterapeut, så det var ikke nyt for mig. Det nye var din ro og dine dejlige varme hænder da du healede mig. Jeg var fuldstændig tryg, og havde fuld tillad til dig og det du gjorde. Det er meget mere end zoneterapi hos dig. En helt igennem dejlig oplevelse som jeg ikke kunne finde andre steder. 

Christine Hansen, 25 år, optiker

Vanessa får de varmeste anbefaler med på vejen fra mig, da hun nu har hjulpet mig igennem en længere periode. Da jeg først startede, havde jeg daglig hovedpine samt migræne 2-3 dage om ugen. Samtidig blev jeg ramt af stress og måtte sygemeldes, og derfor kom jeg hos Vanessa hver uge/hver anden uge over en 10-ugers periode, hvorefter vi kunne trappe ned til 1 gang hver 5./6. uge.

Vanessa formåede hurtigt at spore sig ind på de udfordringer der skulle tages hånd om, som lå i kæbe-, nakke- og skulderspændinger samt skævhed i kroppen, og min stress og bekymringer tog vi også hånd om gennem healing. Herfra kunne vi arbejde videre og derved få løsnet op, så min daglige hovedpine forsvandt og min ellers hyppige migræne nu er yderst sjælden (2 anfald på 1 år). Vanessa hjalp mig også med råd om hvordan jeg kunne komme af med min akne og få et bedre mave-tarm-system. I dag er min akne væk, og min mave er i væsentlig bedring da jeg har fået bedre indblik i hvordan jeg hjælper min krop bedst på vej og er i stand til at støtte op om min krop.

Du er i trygge hænder hos Vanessa, og du kan dele hvordan du har det fysisk som psykisk. Jeg føler mig altid 10 kg lettere mentalt efter mine behandlinger og uden spændinger i kroppen. Tidligere har jeg gået hos andre behandlere uden varig effekt, bl.a massage og akupunktur, hvor jeg over længere tid gik 1-2 gange om ugen. Men hver gang hjalp det i maks. 2 dage. Jeg tror dette skyldes at der kun blev set på det jeg “klagede” over, hvor Vanessa har kigget dybere på mine problemer, og allerede ved vores første aftale gravede hun dybere end jeg har oplevet andre steder.

Anne Boelsgaard Hansen, 36 år, sygeplejerske

Vanessa har hjulpet mig med at få min krop i balance igen ved hjælp af zoneterapi, akupunktur og healing, og det er jeg dybt taknemmelig for. Da jeg startede hos hende, havde jeg enormt mange kæbespændinger, en meget spændt og stresset krop og var generelt kronisk træt. Jeg havde nærmest ikke noget overskud tilbage. I mit forløb hos Vanessa fik jeg en masse inspiration og gode råd med mig undervejs til at pleje min krop. Jeg har fået min energi og mit overskud tilbage samt en sund krop. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Vanessa; hun er meget kompetent, og man føler sig tryg i hendes selskab. Hun er klart den bedste zoneterapeut jeg kender.

Kamilla Holst, 29 år, bankrådgiver

I septemer 2014 blev jeg alvorligt ramt af stress, på daværende tidspunkt arbejdede jeg som privatrådgiver i en bank. Jeg kunne pludselig ikke mærke noget i hele min venstre side, havde synsforstyrrelser, kæbespændinger og gentagne migræneanfald. Jeg startede behandling op ved Vanessa, selvom jeg var skeptisk og havde svært ved at tro, at noget kunne ændre min tilstand – var meget utålmodig!

Efter få behandlinger var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Vanessa havde magiske evner og jeg fik det langsomt bedre og bedre, og samtidig hjalp hun mig til at påvirke min egen sundhed og til indirekte at træffe nogle vigtige valg. I dag er jeg mere eller mindre stressfri, men går fortsat ved Vanessa, fordi jeg simpelthen ikke kan undvære hende og har lært at prioritere mig selv og lytte til kroppen. Vil til hver en tid anbefale Vanessa, hun formår virkelig at skabe en ro og arbejde med hele kroppen – hun kan skabe mirakler. Tak for dig!

Louise Brix, 25 år, studerende

Efter 3-4 behandlinger gik både kæbespændinger og hovedpine væk. Min tandlænge havde sagt jeg skulle have en bideskinne. Den havde været dyrere og ville være noget jeg skulle bruge dagligt, for at undgå at skære tænder. Men med hjælp fra Vanessa, er det slet ikke nødvendigt nu! 🙂 Jeg vil klart komme igen, hvis jeg får ligende problemer.

Lone Marie Piper, 62 år, gymnasielærer

Jeg er rigtig glad for behandling hos dig efter kemoterapi, og det er en helt andet verden efter at man har været tilknyttet det etableret system. Jeg fik dig anbefalet af en kvinde i min støttegruppe som selv har været hos dig. Du er meget dygtig healer Vanessa  (jeg har været til en del healere før). Hvor er jeg glad for at jeg har fundet dig.

Laila Neilsen, 27 år, jurastuderende

Jeg havde flere piskesmæld, mange smerter i nakken, depression og meget angst som var mest tydeligt om aften. Jeg havde gået hos en kiropraktor i 8 år 2 gange om ugen og en gang imellem til fysioterapi, men uden at komme af med smerten. Vanessa fik mig overtalt til at få min hormonspiral fjernet og det har været meget tankevækkende at smerten i nakken er helt væk. Hun forklarede mig sammenhæng som giver rigtig god mening for mig. Hun er en meget dygtig clairvoyant og jeg har fået en masse information som jeg kan bruge. 

Lars Krogh, 52 år, postmester

Jeg er meget glad for at få Vanessa anbefalet. Meget effektiv behandling på min kæbe. Jeg har ikke længere en bideskinne og er begyndt at sove om natten. Jeg vil opfordre alle med kæbeproblemer til at prøve det. Det er bare lidt svært at få tid da hun er tit booket op, men det tager jeg som et godt tegn. 

Kirsten, 44 år, holistisk tandlæge

Jeg har været på kursus sammen med Vanessa og har siden anbefalet Vanessas behandling til kæbeproblemer.

Charlotte, 42 år, jurist

Jeg var for 1 år siden igennem mit sidste IVF-forsøg forudgået af 4 andre IVF-forsøg og 6 inseminationsforsøg. Først ved det sidste forsøg gik jeg til Vanessa for at få hjælp, og i dag sidder jeg med en skøn lille pige på 15 uger. For det første har Vanessa en fantastisk personlighed, dernæst en super dygtig behandler. Vanessa har stor forståelse for at fertilitetsbehandling er super hårdt psykisk, og det er bare så rart og afslappende at komme til behandling hos hende. I min verden er der ingen som helst tvivl om at det var Vanessa der gjorde forskellen for mig ved mit sidste forsøg, og jeg er hende evigt taknemmelig.

Mia Zen, 34 år, Anlægsgartner

Var hos Vanessa for at blive afhjulpet en ret omfattende og længerevarende graviditets kvalme. Har kun superlativer til at beskrive hendes person og evner. Vanessa er en petite kvinde men stærkere end en murearbejdsmand. Er der ting der skal løsnes op, kan det mærkes. 🙂 Hun kunne i øvrigt fornemme kønnet på mit lille spirende frø og fortalte mig nogle ting som gik lige i hjertet.