Ny Klient

Der er mange som gerne vil få afklaret hvordan jeg behandler inden de bestiller tid. Her kan du læse lidt om det. Du er altid velkomme til at kontakte mig på kontakt

Inklusive samtale varer en førstegangssession 90 min. og forløber som følgende:

Jeg registrerer dine fysiske og psykiske spændinger og finder hensigtsmæssige løsninger så nye og bedre processer udleves.

Vi begynder med en samtale om hvorfor du er kommet, og hvilke forventninger du måtte have. Jeg opretter din journal og noterer det vigtige. Hvis du kommer for fertilitetsbehandling, vil jeg have nogle andre relevante spørgsmål inden jeg går i gang.

Derefter “stiller jeg ind” på problemet for at få lidt baggrundsinformation om hvordan dine symptomer har manifesteret sig. Jeg arbejder hovedsageligt med min primære psykiske evne – klarfølelsen – som altså passer rigtig godt til fysisk behandling.

Jeg har en stærk klarfølelse og kan mærke min klient på min egen krop. Når jeg sidder med en klient, kan jeg mærke deres psykiske og fysiske spændinger. Når jeg registrerer en følelse eller en kropslig reaktion, får jeg også information om hvad løsningen er. Ud fra den information tilretter jeg mine behandlinger til dine behov. Her kan læse lidt mere om klarfølelsen og mine psykiske evner.

At fjerne støj fra kroppen skaber plads og ro.

Kroppen kan komme til at “larme” meget når vi kommer ud af fysisk og psykisk balance. Bag ved symptomerne er der altid noget vigtigere, nemlig en eller flere årsager. For at komme ind på det vigtige starter jeg behandlingen med at fjerne så meget støj fra kroppen som muligt. En effektiv redskab jeg har til det, er posturologi.

Jeg måler din kropsstilling for at finde skævheder og spændinger. De afslører forstyrrelser imellem den autonome nervesystem og kroppen. Jeg behandler de mest overfladiske spændinger først med øreakupunktur og måler kroppen igen. De overfladiske spændinger er meget støjende så at få dem behandlet først skaber plads og ro til resten af behandling.

En holdbar behandling handler om at lytte til kroppen.

Når du kommer op på briksen, laver jeg en indledende healing hvor jeg placerer mine hænder på forskellige steder på din krop. Jeg har en stor pulje af spirituelle forbindelse at trække på, hvis du er meget sensitiv, vil du måske selv fornemme dem eller måske bare opleve det som dybt afslappende. Derefter bruger jeg informationen fra healingen og min intuition til at lave resten af behandlingen. Jeg behandler ud fra hvad jeg fornemmer din krop er parat til. Ved at jeg lytter til kroppens parathed, får du en behandling hvor du vil opleve fremskridt som er holdbare.

Behandlingen vil veksle imellem healing, zoneterapi, akupunktur, fertilitetsmassage, posturologi, dybdemassage og akupressur, spirituel vejledning og afdødeskontakt (hvis den selv kommer igennem).

Hvad du selv kan gøre, er også meget vigtig.

Når vi afslutter, vil jeg fortælle om hvad jeg fornemmede under healingen, og om de billeder eller beskeder jeg har fået undervejs. Fordi jeg har en del åndelige hjælper, får jeg tit råd om din kost, din livsstil, naturmedicin, kosttilskud eller noget helt andet. Det er vigtigt at huske at den information ikke kommer fra mig, men at jeg har viden om de ting sådan at jeg kan formidle det.

Jeg har også en god fornemmelse for hvor lang tid du har brug for imellem behandlingerne. Nogle har behov for mere tid imellem end andre. I fertilitetsbehandling skal det også passe med din cyklus og evt. forløbet med fertilitetsklinikken.

Husk at både fysisk behandling og healing er udrensende.

Efter behandling kan der godt forekomme udrensningssymptomer. Man forbinder ofte udrensning som noget fysisk med kroppen, men du kan også opleve gamle følelser som kommer til overfladen. Det er ikke noget dårligt i det, men ting er nødt til at komme op for at komme ud.