Reiki

Her kan du læse lidt om vores reikihealingskurser

Reiki er et unikt healingsystem som er nemt at tilgå, uanset om du har erfaring med healing eller ej. Systemet er opdelt i 2 grader: Reiki 1 og Reiki 2. Vores kurser i Reiki er fantastiske til personlig udvikling og kan bruges privat eller professionelt.

Reiki 1 består af 2 dage med en grundig introduktion til Reiki for at lære energien at kende. Med forskellige øvelser lærer du hvordan du kan hjælpe dig selv og andre. Du vil modtage indvielserne den første dag. Dette kursus er til dig der måske gerne vil kickstarte en proces af personlig udvikling, eller lære et redskab til at håndtere stress i hverdagen, og især til dig der er særligt sensitiv.

Reiki 2 består ligeledes af 2 dage og er til dig som gerne vil arbejde med de forskellige strømninger i Reiki. Du lærer at arbejde mere effektivt med healing ved hjælp af tre symboler. Du vil modtage Reiki 2-indvielsen den første dag. Dette kursus er i mange sammenhænge et robust udgangspunkt for at arbejde professionelt med healing.

Reiki til unge er Reiki 1-undervisning i aldergruppe 12-17. Det er altid højst 6 børn på holdet da der skal være god tid til hver deltager. Vi mødes over 3 gange, og der vil være lidt hjemmetræning fra gang til gang. Vi snakker om hvad det er at være sensitiv. Fordi alle særligt sensitive er forskellige, vil det være den enkelte som bestemmer hvilke temaer de har lyst til at arbejde med. De lærer hvordan healing kan være et godt redskab i hverdagen i forskellige situationer. Undervisning er tryg, sjov og i et fællesskab med jævnaldrende.

Klik på kurserne ovenfor for at læse meget mere.