Reiki 2

Varighed: 2 dage
Pris: 4.500 kr.
Sted: PROHEALING, Guldbergsgade 25, 2200 København N
Forudsætter: Reiki 1

Til dig der er klar til at kickstarte en personlig proces af udvikling, forløsning & fordybning

Reiki 2 er en katalysator til at arbejde terapeutisk med healing. Reiki 2 er for dig der har taget Reiki 1 (enten hos PROHEALING eller en anden reikimester) og arbejdet intensivt med selvhealing. Kurset varer to dage med én måneds mellemrum. På kurset vil du begynde med at modtage en indvielse. Derefter vil du blive oplært i brugen af tre symboler, hvoraf de to repræsenterer to forskellige strømninger i reiki. Det tredje er et aktiverende kommandosymbol. Reiki 2 er der hvor healing virkelig begynder at kilde og blive spændende. Velkommen til en spændende rejse inden for personlig udvikling!

Hvad er det helt konkret du lærer på kurset?

Kort fortalt handler Reiki 2 om at få en bevidsthedsudvidelse hvor du som healer lærer at træde uden for tid, sted og rum. Du vil lære 3 symboler, som bedst kan beskrives som krykker eller værktøj der skal hjælpe dig med at arbejde med de forskellige strømninger i reiki. Du vil få styrket din intuition gevaldigt.

Hvad kan du bruge reiki 2 til?

Reiki 2 er genial til alle der vil lave transformerende personligt arbejde eller for andre velbevandrede healere der endnu ikke har mødt reiki. Hvis du er professionel behandler, fx psykiator, hypnoterapeut, læge, akupunktør, psykolog eller RAB-godkendt behandler, så vil Reiki 2 altid kunne integreres. Traditionelt har reiki 2 handlet meget om fjernhealing, men det synes vi er synd da der er meget mere i reiki end som så. Bl.a. er systemet genialt til brug sammen med andre terapiformer som fx hypnoterapi, regression, traumehealing og kirurgi.

Fjernhealing

Fjernhealing er en lidt misforstået størrelse, for al healing foregår i virkeligheden på afstand. Folk der har taget Reiki 1, kan også fjernheale – ja, faktisk er det en evne alle mennesker besidder. Men på Reiki 2 får du via en indvielse et værktøj der forstærker din intuition, mens du ved hjælp af symbolerne får holdepunkter til ubesværet at heale på afstand. Med andre ord tilbyder dette kursus en klar kanal der virker med det samme, hvad enten det er til fysisk healing, fjernhealing, healing til fortiden eller fremtiden.

Hos PROHEALING vil du som det eneste sted i Danmark bliver undervist i kalligrafi og lære at sanse hvordan korrekt, intuitiv kalligrafi vil understøtte din egen vandring i energiarbejde i det hele taget.

Derfor vil du på Reiki 2 få:

  • et indgående kendskab til healingsstrømningerne
  • lære at sanse energi på et langt dybere, subtilt plan
  • arbejde kalligrafisk med reikisymbolerne
  • en indvielse, som bedst kan beskrives som en bevidsthedsudvidelse

Reiki 2 er en vidunderlig rejse af personlig udvikling og et healingsværktøj der altid er anvendeligt uanset i hvilken terapiform du har hjemme, eller om du søger et unikt værktøj til selvhealing.

Praktisk info:

  • Gode parkeringsmuligheder samt nogle af Københavns bedste frokoststeder er lige uden for døren.
  • Der bliver kræset om dig med frugt, snacks, kaffe og te samt den berømte eftermiddagskage.
  • Klinikken er skofri – men du er velkommen til at medbringe sutsko.
KALENDER & TILMELDING