Reiki 1

Varighed: 2 dage
Pris: 2.000 kr.
Sted: PROHEALING, Guldbergsgade 25, 2200 København

Til dig der vil lære at heale

Reiki 1 er et fantastisk system at begynde med hvis du er interesseret i at lære at heale. På vores kursus starter din rejse hvor du får du alle de værktøjer du har behov for, til at lave en selvhealing. På 2 dage har du mulighed for at lære, spørge, øve dig med andre og få indsigt i dit eget energipotentiale. Her er en chance for at starte på en fantastisk personlig udvikling og begynde at rense ud og forstærke dit energisystem.

Kursus er til dig, der ønsker:

• At lære kunne fylde dig selv op
• Mere fred og ro i dig
• Opnå større kontakt til dig selv
• Et skub til retningen i dit liv
• Udvide din intuition og bevidsthed
• Bedre jordforbindelse
• Personlig udvikling
• Støtte til din egen spirituelle vej

Hvad er det helt konkret du lærer på kurset?

Kort fortalt handler Reiki 1 om at få adgang til den universielle livsenergi, som også kendes under forskellige navne som prana, ki, qi/chi, pneuma, ruah, mana, lüng, manitou, Helligånden m.fl. Men da dette system kommer fra Japan fra 1920’erne, holder jeg mig til det japanske navn reiki. Systemet blev sat i pædagogisk form af den buddhistiske munk Mikao Usui, formet af religioner som buddhisme, hinduisme, kristendom og taoisme med påvirkning fra datidens japanske Meiji-filosofi.

Inden jeg kommer for godt i gang med de gribende historiske data, må jeg hellere komme tilbage til selve healingen. Jeg underviser i reiki fordi det virker, og har selvfølgelig tilpasset systemet til Danmark anno 2019 …

Hvad kan du bruge Reiki til?

Du behøver ikke gå rundt med en healer i maven for at tage på dette kursus. De fleste der kommer hos os, har brug for en teknik der kan hjælpe dem med at lukke af. Healing handler nemlig om at lukke af og ikke åbne op (som mange måske kunne fristes til at tro). For først når man sidder koncentreret i sit eget energisystem og sanser, er man i stand til målrettet at lade kroppen heale ved at skabe kontakt til den livsenergi som faktisk er allestedsnærværende. Kontakten til den får du via indvielsen; derefter gør øvelse mester. Så hvis du er underviser, sundhedspersonel, foredragsholder, skuespiller, arbejder i et åbent kontorlandskab eller på anden vis har behov for at lukke af og forblive dig, så kan Reiki 1 være en løsning. For mange særligt sensitive kan reiki også være et godt redskab.

Selvhealing

Af personlig erfaring kan jeg ikke understrege nok at Reiki 1 primært er og bør være et selvhealingskursus. Jeg skriver dette da mange mennesker er så forhippede over at skulle lære at heale andre: deres kæreste, familie, venner, syge, døende og resten af verden. Men som med alting skal man starte med sig selv først. Når det er sagt, lærer du selvfølgelig også at heale andre. Med indvielsen kan du heale med det samme, men du må stadig lære at skelne mellem dit eget energisystem og personen du healer. Det er de to vigtigste ting at lære når du begynder at lære reiki.

Derfor vil du på Reiki 1 få:

  • 4 samlede indvielser der gør dig i stand til at heale med det samme
  • lære at sanse energi
  • lære at adskille dit eget energisystem fra andres
  • pædagogisk værktøj til selvhealing

Reiki 1 er en fantastisk rejse af personlig udvikling og et healingsværktøj der altid er anvendeligt uanset i hvilken terapiform du har hjemme, eller om du søger et unikt værktøj til selvhealing.

Praktisk info:

  • Gode parkeringsmuligheder samt nogle af Københavns bedste frokoststeder er lige uden for døren.
  • Der bliver kræset om dig med frugt, snacks, kaffe og te samt den berømte eftermiddagskage.
  • Klinikken er skofri, men du er velkommen til at medbringe sutsko.

Læs om reiki til børn og unge her.

KALENDER & TILMELDING